Магазин за камери, системи за видеонаблюдение
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение! Моля, влезте в своят профил или създайте нов
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    НАД 450ЛВ/БЕЗ ДДС

  • Гаранция и сигурност

    НА ПОРЪЧКИТЕ

  • Попитай ни

  • Плати в

    брой или на изплащане

Вашата количка е празна!

За нас

 

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД е търговска фирма с присъствие в онлайн търговията, което има за цел да предостави на своите клиенти на едно място всички съвременни продукти, намиращи приложение в сферата на видеонаблюдението, изграждането на системи за охрана, при това на изгодна цена.

Фирмата оперира с внос и търговия с камери, DVR устройства и всички аксесоари нужни за изграждането на системи за видеонаблюдение, а също така извършва всички услуги по проектирането и монтажа на системите за видеонаблюдение.

В  “ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  работят специалисти от сектори „телекомуникации”, „търговия”, „строителство” и „енергетика”, което допринася за висока компетентност и професионализъм при разработката и осъществяването на Вашите идеи.

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  бе създадено като дружество, с цел специализираната работа в управлението на онлайн магазина за видеонаблюдение, охранителни видеокамериDVR-изахранвания, UPS-и и аксесоари. Идеята е продължение на натрупаният опит в търговията в сферата на комуникациите, строителството, както и проектирането и изграждането на ФВЦ, изграждането и доставката на широколентов интернет и подсигуряването на интернет свързаност за малки населени места.

Така натрупаният ни опит в изграждане на системи за интернет свързаност за различни по големина населени места, проектирането и изграждането на соларни паркове, онлайн търговията и още различни направления, в които се развиваме през годините да намерят практическото си приложение в услуга на нашите клиенти и партньори.

В онлайн магазин http://videonabliudenie-bg.com ще откриете не само всичко необходимо като техника за изграждане на системи за видеонаблюдение, но и ще можете да се възползвате и от комплексните услуги които предлагаме – проектиране, доставяне и монтаж.

Ние от „ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД Ви предлагаме:

Не пропусайте да посетите и нашия блог за видеонаблюдение и системи за охрана. Там ще откриете практически съвети при избора и изграждането на системи за видеонаблюдение, продуктови ревюта на видеокамери, DVR-и и аксесоари.