Магазин за камери, системи за видеонаблюдение
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение! Моля, влезте в своят профил или създайте нов
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    НАД 450ЛВ/БЕЗ ДДС

  • Гаранция и сигурност

    НА ПОРЪЧКИТЕ

  • Попитай ни

  • Плати в

    брой или на изплащане

Вашата количка е празна!

Видеонаблюдение в МПС

Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
HD-TVI куполна камера за превозни средства 1 Мегапиксел (HD 720p@25 кад/сек) 1MP Progressive Scan CMOS сензор 0.1 Lux@F1.2 (0 Lux IR on) фиксиран обектив 2.1 мм интелигентно IR осветление до 20 м (Smart IR) механичен IR филтър видеоизход и захранване с aviation конектор (M12) AGC устойчива на вибрации водоустойчива и вандалоустойчи..
202,92лв.
Без данък: 169,10лв.
На база 0 отзива.
  Мини ДВР разработен специално за монтаж в пътни превозни средства като автобуси, микробуси и товарни автомобили. Устройството е с размери на стандартно CD устройство, а захранването, което му е необходимо е от 9 до 30V, което го прави подходящо за система за видеонаблюдение както в автобус, така и в други транспортни средства. Кратки характеристики на мини ДВР за видеонаблюдение ..
1 094,40лв.
Без данък: 912,00лв.
На база 0 отзива.
Зачестяват опитите за застрахователни измами или опити за подвеждане на контролните органи при пътно-транспортни произшествия. В ситуация на ПТП, когато виновният водач умишлено крие истината наличието на двр и камери за наблюдение в автомобила могат да окажат съществена тежест и помощ на контролните органи. Да, факт е, че видеозаписите от системите за видеонаблюдение все още не се признават за..
732,00лв.
Без данък: 610,00лв.
На база 0 отзива.