Магазин за камери, системи за видеонаблюдение
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение! Моля, влезте в своят профил или създайте нов
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    НАД 450ЛВ/БЕЗ ДДС

  • Гаранция и сигурност

    НА ПОРЪЧКИТЕ

  • Попитай ни

  • Плати в

    брой или на изплащане

Вашата количка е празна!

Инсталират камери за видеонаблюдение в Плевен

Инсталират камери за видеонаблюдение в Плевен

Видеонаблюдение Плевен

Вандалските посегателства върху детски и спортни площадки в цялата страна се превръщат в притеснителна тенденция. Плевен не е изключение от правилото. Според плевенският кмет до момента са изразходвани повече от 70 000лв ремонти на площадките пострадали при вандалските прояви.

Общината в Плевен планира монтаж на камери за видеонаблюдение на част от проблемните места, които най-често са обект на посегателство на вандалите. По думите на кмета на Плевен общината в Плевен няма да може да монтира на всички точки камери, тъй като цената само на една била от порядъка на 1000лв.

Ние от своя страна пък не можем да не повдигнем въпроса какви точно камери за наблюдение смята да инсталира кмета на Плевен с подобна цена имайки предвид, че средната стойност на ИП камера с Full HD резолюция и нощен режим на снимане е в границите на 300-500лв без ДДС.

Без да навлизаме в детайли, тъй като не разполагаме с информация, но смеем от опит да кажем, че в цена около 500-600лв без ДДС спокойно може да се закупи качествена камера с Full HD резолюция. В подобна цена могат да влязат и допълнителните аксесоари като стойка и дори монтажа, но явно освен на технически параметри плевенската община държи и на определени марки и вносители...


0 Коментари за "Инсталират камери за видеонаблюдение в Плевен"

Оставете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Въведете кода от полето: