Магазин за камери, системи за видеонаблюдение
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение! Моля, влезте в своят профил или създайте нов
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    НАД 450ЛВ/БЕЗ ДДС

  • Гаранция и сигурност

    НА ПОРЪЧКИТЕ

  • Попитай ни

  • Плати в

    брой или на изплащане

Вашата количка е празна!

Заглавия

Инсталират видеонаблюдение на входовете на Пловдив
Общината в Пловдив обсъжда монтирането на системи за видеонаблюдение на входните точки на Пловдив. В момента в Пловдив има инсталирани 84 камери за наблюдение в 15 точки на район „Северен“ в Пловдив.  Проекта ще се финансира от Община Пловдив. Освен планираното видеонаблюдение на изходите на Пловдив видеонаблюдение ще бъде изградено и в района на спортна зала „Олимпиада, като ще се наблюдава района на залата, входовете към нея както и района на паркинга към зал..
0 коментари
Чети нататък
Инсталират камери за видеонаблюдение в Плевен
Вандалските посегателства върху детски и спортни площадки в цялата страна се превръщат в притеснителна тенденция. Плевен не е изключение от правилото. Според плевенският кмет до момента са изразходвани повече от 70 000лв ремонти на площадките пострадали при вандалските прояви. Общината в Плевен планира монтаж на камери за видеонаблюдение на част от проблемните места, които най-често са обект на посегателство на вандалите. По думите на кмета на Плевен общината в Плевен няма да може д..
0 коментари
Чети нататък
Видеонаблюдение на кошери – как да изберем камери?
Расте броят на вандалските нападения над кошери и пчелини, което логично води и до разтящият интерес и търсене на решения от страна на пчеларите за подсигуряване защита на кошери и пчелини и собствеността им. По тази причина, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН, решихме да се спрем малко по-подробно на проблема, както и да дадем няколко опции, по които може да се осигури охрана и видеонаблюдение на пчелин.   Преди това е редно да кажем, че с идея максимална сигурност системата за видеонаблюдение ..
0 коментари
Чети нататък