Магазин за камери, системи за видеонаблюдение
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение! Моля, влезте в своят профил или създайте нов
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    НАД 450ЛВ/БЕЗ ДДС

  • Гаранция и сигурност

    НА ПОРЪЧКИТЕ

  • Попитай ни

  • Плати в

    брой или на изплащане

Вашата количка е празна!

HD SDI видеонаблюдение

High – Definition Serial Digital Interface (HD – SDI) може да се използва при видеокамери, които поддържат видео с висока резолюция HD, да се свърже фотоапарат към оборудването за редактиране на видео, към видео устройство или към HD TV телевизор.

HD – SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използвате капацитета на технологията HD – SDI е нужно да използвате HD – SDI камери и двр рекордери при изграждането на една такава система за охрана.

Най – голямото предимство на HD – SDI е минималната загуба на данни от изображението и почти нулевия процес на закъснението на видео изображението (т .е. в мига на заснемане вие ще го видите почти мигновено ). Това прави техниката снабдена с HD – SDI много подходяща за охрана на обекти, където пътникопотока е доста голям ( магазини, летища, банки т. н. ).

Тук е важно да направим и уточнение по отношение обхвата за пренос на сигнала по коаксиал. Срещали сме твърдения за трансфер по кабелни трасета с дължини от по 150-200м. Не бихме могли да оспорваме, тъй като не сме експериментирали в тази насока, но е важно да се знае, че качеството на сигнала е пряко свързано с качеството на вложеният коаксиален кабел. На пазара има различни видове, но ние препоръчваме ползването на коаксиал с максимален процент съдържание на мед, както и плътност на оплетката. По спецификации на HD – SDI технологията за видеонаблюдение при ползване на качествен кабел сигнала може да бъде пренесен без загуби или влошаване на качеството на картината на разстояния до 100м.

Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
HD – SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използвате капацитета на технологията HD – SDI е нужно да използвате HD – SDI камери и двр рекордери при изграждането на една такава система за охрана. ..
158,46лв.
Без данък: 132,05лв.
На база 0 отзива.
HD SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използвате капацитета на технологията HD – SDI е нужно да използвате HD – SDI камери и двр рекордери при изграждането на една такава система за охрана. Най &..
158,46лв.
Без данък: 132,05лв.
На база 0 отзива.
4-канален HD-SDI цифров рекордер видеовходове: 4 SDI, компресия H.264 резолюция 1080p (1920x1080) скорост на запис: 100 к/с при (1080p) до 2 SATA HDD 4 аудио входа/1 изход 2 USB порта, 1Gbit LAN, HDMI/VGA изходи графично меню CMS софтуер iVMS-4200 мобилен клиент iVMS-4500 (iOS/Android/WinMobile) USB мишка без HDD ..
820,80лв.
Без данък: 684,00лв.
На база 0 отзива.
HD – SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използвате капацитета на технологията HD–SDI е нужно да използвате HD – SDI камери и двр рекордери при изграждането на една такава система за о..
1 936,86лв.
Без данък: 1 614,05лв.
На база 0 отзива.
HD-SDI IR камера 2 Мегапиксела (1920х1080) 1/3'' Progressive Scan Panasonic CMOS сензор Ден/Нощ с механичен IR филтър вграден варифокален обектив 2.8~12 mm вградено IR осветление до 40 м екранно меню (OSD) 0.01Lux 12Vdc/250mA за външен монтаж ..
226,86лв.
Без данък: 189,05лв.
На база 0 отзива.