Магазин за камери, системи за видеонаблюдение
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение! Моля, влезте в своят профил или създайте нов
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    НАД 450ЛВ/БЕЗ ДДС

  • Гаранция и сигурност

    НА ПОРЪЧКИТЕ

  • Попитай ни

  • Плати в

    брой или на изплащане

Вашата количка е празна!

Захранващи блокове

Захранващи блокове
Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
При извършване на монтаж често срещан проблем е как да бъдат избегнати падовете на напрежение при ползване и полагане на по-големи като дължина трасета. Най-лесният за постигането на тази цел начин е подаване на по-високо напрежение от страната на източника и ползването на ковертор с цел намаляването му и регулирането от страната на камерата. За да бъде направено това се ланала ползването н..
18,24лв.
Без данък: 15,20лв.
На база 0 отзива.
За специалистите, които се занимават с монтажи е известно, че при монтаж на ИП камери може да се ползват две от усуканите двойки за захранване на камерата. Това обаюе води до нуждата от допълнителни захранващи букси, а всички сме на ясно, че колкото повече свръзки има в една система, толкова по-голяма е възможността да се случи прекъсване на тези връзки. На вид толкова дребен пропуск като хлаба..
41,04лв.
Без данък: 34,20лв.
На база 0 отзива.
Адаптор (с изведени кабели) за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А ..
34,20лв.
Без данък: 28,50лв.
На база 0 отзива.
  Характеристики на Захранващ адаптер за камери и видеонаблюдение VNADP003: Захранващ стабилизиран адаптер за камери за видеонаблюдение Входно напрежение 220V AC Изходно напрежение 12V DC 2A  Тестван в реални услови за работа с видеорекордери и PC базирани системи скепчър платки Индикация за наличие на изходящо напрежение ..
22,80лв.
Без данък: 19,00лв.
На база 2 отзива.
  Предлаганите от нас захранващи блокове са импулсни с вграден филтър специално за предотвратяване на получените паразитни шумове в изображенията от камерата. Консумацията при системите за видеонаблюдение трябва да се предвижда с допълнителен резерв от 40%, който служи за осигуряване на нормална работа на IR камерите при намалена осветеност. Когато става въпрос за захранване на кам..
33,06лв.
Без данък: 27,55лв.
На база 0 отзива.
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици. Характеристики на Захранващ блок за видеонаблюдение VNPWRBOX0512: Захранващ блок за видеонаблюдение преобразуващ 220V в..
70,80лв.
Без данък: 59,00лв.
На база 0 отзива.
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици. Характеристики на Захранващ блок за видеонаблюдение VNPWRBOX1012: Захранващ блок подходящ за видеонаблюдение вход..
96,00лв.
Без данък: 80,00лв.
На база 0 отзива.
Захранващ блок за камери за видеонаблюдение: Захранващ блок 12V 15А 180W стабилизиран ..
46,80лв.
Без данък: 39,00лв.
На база 0 отзива.
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици. Характеристики на Захранване / захранващ блок Power_5A: Захранващ блок подходящ за видеонаблюдение входно напреже..
39,60лв.
Без данък: 33,00лв.
На база 0 отзива.