Магазин за камери, системи за видеонаблюдение
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение! Моля, влезте в своят профил или създайте нов
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    НАД 450ЛВ/БЕЗ ДДС

  • Гаранция и сигурност

    НА ПОРЪЧКИТЕ

  • Попитай ни

  • Плати в

    брой или на изплащане

Вашата количка е празна!

Видео балуни

Видео балуни
Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
PVC монтажна кутия, с която лесно можете да приберете буксите и свръзките на камерата като по този начин ги предпазите от корозия. С ползването на ПВЦ монтажна кутия освен, че не излагате свръзките на влиянието на външни фактори като вода, влага, прах и корозия, но и монтажа е по-професионално издържан и пригледен. PVC монтажна кутия е с коефициент на влаго и прахо устойчивост IP54, като е ..
5,70лв.
Без данък: 4,75лв.
На база 0 отзива.
Преобразувател за пренос на видеосигнал по усукана двойка. Повишена защита от интерферeнтни влиания. Активен предавател Максимално разстояние на работа / Активен предавател със пасивен приемник 700м ; Активен предавател със активен приемник 1500м 3 режима на работа Единична бройка. работно напрежение 12V ..
39,90лв.
Без данък: 33,25лв.
На база 0 отзива.
Преобразувател за пренос на видеосигнал по усукана двойка. Повишена защита от интерферeнтни влиания. Активен приемник Максимално разстояние на работа  Активен предавател със активен приемник 1500м 3 режима на работа Единична бройка. работно напрежение 12V ..
39,90лв.
Без данък: 33,25лв.
На база 0 отзива.
Често в системите за видеонаблюдение се налага полагането на по-големи като дължина трасета. Известно е, че ползването на конвенционалните кабели като RG59 комбиниран или UTP имат известни ограничения по отношение пренос на сигнал. Често това налага търсенето на ефективно решение на пренос на видео сигнал при разстояния над 100м без загуби в качеството. В подобни сутуации най-лесно е ползването..
11,29лв.
Без данък: 9,41лв.
На база 0 отзива.
Видео балуните, макар и причислявани към групата на аксесоарите, са задължителен елемент от изграждането на система за видеонаблюдение. Употребата на видео балуни в комбинация с UTP / FTP кабели е задължителна при изграждане на системи за видеонаблюдение, където дължината на кабелните трасета е над 50 метра. Характеристики на Видео балун - 4 канален VN4CH204: 4 канален пас..
34,20лв.
Без данък: 28,50лв.
На база 0 отзива.
Технически параметри: Изходно защитно напрежение линия-линия  <12.5V Защитно напрежение линия-земя            <650V Импулсен разряден ток              200А, 8.3ms Внесено активно съпротивление по линията  2.2Ω Габаритни размери&n..
27,36лв.
Без данък: 22,80лв.
На база 0 отзива.
Всяка една система за видеонаблюдение, независимо от това колко добре е проектирана и изградена, е уязвима по отношение природни явления като гръмотевични бури и др. Именно за това, ние от видео-наблюдение ком винаги препоръчваме при външна инсталация на видеонаблюдение винаги да се ползват гръм защити. Целта на гръм защитите за камери за видеонаблюдение е да предпазят камерите от индуциран..
28,50лв.
Без данък: 23,75лв.
На база 0 отзива.
Комплект приемник и предавател за пренос на 1 видеосигнал и един канал данни RS-485 (за управление на PTZ камери) по едно оптично влакно (singlemode), до 40 км, SC конектор, с включено захранване (звук, управляеми изходи, телефон-опции) ..
312,00лв.
Без данък: 260,00лв.
На база 0 отзива.
Пасивен HD TVI видео балун - HIKVISION - DS-1H18 Работи до 200 метра ..
19,20лв.
Без данък: 16,00лв.
На база 0 отзива.
Пасивните видеобалуни се използват за пренос на видеосигнал по усукана двойка, т.е. при използване на кабели за системата за видеонаблюдение тип FTP или UTP. Видеобалуните позволяват да се увеличи многократно разстоянието, на което можем да пренесем качествен видеосигнал от камерите за видеонаблюдение, в сравнение със стандартно използваните коаксиални кабели.  С комплектът пасивни вид..
14,16лв.
Без данък: 11,80лв.
На база 0 отзива.